Υλικά:

400 ml Γάλα Αμυγδάλου (Κρύο) / 400 ml Γάλα Καρύδας (Ζεστό)

3 κ.σ. Σκόνη Κακάο

1 1/2 κ.γ. Εκχύλισμα Βανίλιας

1 1/2 κ.σ. Μέλι

1 Πρέζα Αλάτι

1 κ.γ. Κανέλα Κεϋλάνης σε Σκόνη

1 Μικρή Πρέζα Πιπέρι Καγιέν


Εκτέλεση:

1ο Βήμα: Ανακατέψτε όλα τα υλικά.

 2ο Βήμα: Σ'ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνετε το μείγμα μέχρι να λιώσει το κακάο. Αν το προτιμάτε κρύο, το βγάζετε μόλις ομογενοποιηθούν τα υλικά και προσθέτετε πάγο.

ΕΤΟΙΜΟ!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΖΕΣΤΟ Η ΚΡΥΟ