Υλικά:

1 1/2 κ.σ. Goji Berries

1 κ.σ. Λάδι Καρύδας

150 γρ Μύρτιλα (Blueberries)

100 γρ Ωμό Βιολογικό Μέτριο Παντζάρι Αναποφλοίωτο

1 Χούφτα Σπανάκι

2 κ.γ. Σκόνη Μάκα (Maca)

 15 γρ Σκόνη Τζίντζερ

1 κ.σ. Σκόνη Ακάι (Acai)

200 ml Νερό


Εκτέλεση:

1ο Βήμα: Αφού πλύνετε και κόψετε το παντζάρι σε μέγεθος που να χωράει στο μπλέντερ, χτυπάτε όλα τα υλικά σε αυτό, προσθέτοντας περισσότερο υγρό αν χρειαστεί.

ΕΤΟΙΜΟ!

ΠΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΔΟΧΕΙΟ Η ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΠΑΓΟΥΡΙ ΕΩΣ 48 ΩΡΕΣ