Αλήθεια πόσο σίγουροι είμαστε ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την προσωπική μας υγιεινή και το σπίτι, είναι ασφαλή και αποτελεσματικά; Έχουμε αναρωτηθεί ποτέ τι προϊόν είναι αυτό που αγοράζουμε και χρησιμοποιούμε; Έχει όλες τις πιστοποιήσεις για τα συστατικά που αναγράφονται στην ετικέτα;

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να σκεφτόμαστε εκτός από την υγεία μας και το περιβάλλον, ακόμα και στις πιο απλές καθημερινές μας δραστηριότητες. Η ανάγκη για τη βιωσιμότητα του πλανήτη και τη βελτίωση της σχέσης μας με αυτόν, γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Γι’ αυτό χρειάζεται να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Τα φυσικά προϊόντα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις μας. Και δικαίως, καθώς φροντίζουν και περιποιούνται αποτελεσματικά τόσο εμάς όσο και το χώρο μας, ενώ ταυτόχρονα προωθούν και έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Τα συστατικά τους έχουν εξαιρετική θεραπευτική δράση, δε δημιουργούν παρενέργειες και δρουν αρμονικά με τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού, ενώ ταυτόχρονα τις ενισχύουν.

Γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια πολλοί καταναλωτές έχουν στραφεί προς αυτά, ενημερώνονται, τα αναζητούν για την προσωπική τους φροντίδα αλλά και τη φροντίδα του σπιτιού και υποστηρίζουν εταιρείες και μάρκες που διαθέτουν προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

Καταναλώνοντας/χρησιμοποιώντας περισσότερα φυσικά καλλυντικά και βιολογικά προϊόντα περιποίησης, αναπτύσσουμε έναν διαφορετικό, περισσότερο φιλικό προς το περιβάλλον, τρόπο ζωής, προστατεύουμε το σώμα μας από τους κινδύνους και τις μελλοντικές ασθένειες και αλλεργίες, αλλά και υποστηρίζουμε τις καλλιέργειες και τις εταιρείες που δεν επιμολύνουν τον πλανήτη και την τροφική και καταναλωτική μας αλυσίδα.

Η συλλογή του Οrganicon περιλαμβάνει εξαιρετικά προϊόντα περιποίησης για πρόσωπο και σώμα για ενήλικες και παιδιά, είδη στοματικής υγιεινής, προϊόντα κάνναβης, αιθέρια έλαια, καθαριστικά σπιτιού, οικιακό εξοπλισμό για να φροντίσετε τον εαυτό σας και το χώρο σας με ασφάλεια.  

Ανακαλύψτε τα όλα εδώ