Υλικά:

100 γρ Αλεύρι Αμυγδάλου

60 γρ Τριμμένο Καρότο

90 γρ Λιναρόσπορος Ολόκληρος

1 Σκόρδο σε Σκόνη

1 κ.σ Μαραθόσπορο

1/2 κ.γ Αλάτι


Εκτέλεση:

     1ο Βήμα: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C / 6 (φούρνος γκαζιού).

    2ο Βήμα: Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε όλα τα υλικά με τα χέρια προσεκτικά ώστε να μη βγάλει πολλά υγρά, για να

                                            φτιάξετε τη ζύμη σε σχήμα μπάλας.

       3ο Βήμα: Βάλτε τη ζύμη ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες, και πλάστε την πάνω από τη λαδόκολλα, τετραγωνικά, με

                                            πάχος έως 3 χιλιοστά.

      4ο Βήμα: Με ένα μαχαίρι, κρατώντας την πάνω λαδόκολλα, σχηματίστε/χαράξτε τετραγωνάκια 5 εκατοστών χωρίς

                                            να σκίσετε την κάτω λαδόκολλα και στη συνέχεια βγάλτε τα κομμάτια της πάνω λαδόκολλας.

       5o Βήμα: Ψήστε για 12 λεπτά, βγάλτε τα περιμετρικά κομμάτια πρώτα καθώς ψήνονται πιο γρήγορα και συνεχίστε το

                                             ψήσιμο της υπόλοιπης ζύμης για μερικά λεπτά ακόμα.

      6ο Βήμα: Βγάλτε την ψημένη ζύμη και αφήστε την πάνω σε σχάρα για τουλάχιστον 20 λεπτά, ώστε να κρυώσει

                                            και να γίνει τραγανή.

     7ο Βήμα: Σπάστε τα κομμάτια σε τετραγωνάκια στα σημεία που είχατε χαρακώσει στο 4ο βήμα.



ΕΤΟΙΜΟ!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΚΡΑΚΕΡΣ ΣΚΕΤΑ Η ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΤΙΠ

Προτάσεις Ντιπ: