Menu
Το Καλάθι μου

BIOAGROS

Brand: BIOAGROS
Τα Magic Diet Λαζάνια της Βιοαγρός παρασκευάζονται από βιολογικό αλεύρι konjac και βιολογικές φυτικές ίνες βρώμης. Το αλεύρι konjac λαμβάνεται από την άλεση της εδώδιμης ρίζας (κονδύλου) του ομώνυμου φυτού. Το konjac ή konnyaku καταναλώνεται κυρίως στην Ιαπωνία, αλλά και σε άλλες χώρες της Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ασίας εδώ και αιώνες. Είναι πλούσιο σε εδώδιμες ίνες γλυκομαννάνης, στις οποίες οφείλεται ο χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης των προϊόντων του. Τα Magic Diet Λαζάνια της Βιοαγρός έχουν χαμηλή ενεργειακή αξία, καθώς δεν περιέχουν λιπαρά και σάκχαρα, αποτελώντας έτσι εναλλακτική λύση για όσους θέλουν να εξακολουθήσουν να τρώνε ζυμαρικά χωρίς να επιβαρύνονται ταυτόχρονα με περιττές θερμίδες. Αποτελούν πηγή εδώδιμων ινών και είναι κατάλληλα για άτομα που ακολουθούν χορτοφαγική ή δίαιτα Dukan. Μπορούν να καταναλωθούν άφοβα από άτομα με κοιλιοκάκη γιατί δεν παρασκευάζονται από σιτάρι και είναι χωρίς γλουτένη.  Τα Magic Diet Noodles της Βιοαγρός έχουν ουδέτερη γεύση, γι'αυτό και παίρνουν εύκολα τη γεύση από τα συστατικά με τα οποία συνοδεύονται. Απολαύστε τα με την αγαπημένη σας σάλτσα!Προετοιμασία: Στραγγίζετε το νερό συσκευασίας, ξεπλένετε το προϊόν με κρύο νερό και προσθέτετε τη σάλτσα ή τη σαλάτα της αρεσκείας σας. Εναλλακτικά βράστε τα ή τηγανίστε τα σε αντικολλητικό τηγάνι για 5' με τα υλικά που θέλετε.Συστατικά (όπου * προϊόν βιολογικής γεωργίας): Απεσταγμένο Νερό (96,6%) , Juroat 3,4 % (αλεύρι konjac, φυτικές ίνες βρώμης)*      &..
2,15€
Χωρίς ΦΠΑ:1,90€
Brand: BIOAGROS
Τα Magic Diet Noodles της Βιοαγρός παρασκευάζονται από βιολογικό αλεύρι konjac και βιολογικές φυτικές ίνες βρώμης. Το αλεύρι konjac λαμβάνεται από την άλεση της εδώδιμης ρίζας (κονδύλου) του ομώνυμου φυτού. Το konjac ή konnyaku καταναλώνεται κυρίως στην Ιαπωνία, αλλά και σε άλλες χώρες της Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ασίας εδώ και αιώνες. Είναι πλούσιο σε εδώδιμες ίνες γλυκομαννάνης, στις οποίες οφείλεται ο χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης των προϊόντων του. Τα Magic Diet Noodles της Βιοαγρός έχουν χαμηλή ενεργειακή αξία, καθώς δεν περιέχουν λιπαρά και σάκχαρα, αποτελώντας έτσι εναλλακτική λύση για όσους θέλουν να εξακολουθήσουν να τρώνε ζυμαρικά χωρίς να επιβαρύνονται ταυτόχρονα με περιττές θερμίδες. Αποτελούν πηγή εδώδιμων ινών και είναι κατάλληλα για άτομα που ακολουθούν χορτοφαγική δίαιτα. Μπορούν να καταναλωθούν άφοβα από άτομα με κοιλιοκάκη γιατί δεν παρασκευάζονται από σιτάρι και είναι χωρίς γλουτένη.  Τα Magic Diet Noodles της Βιοαγρός έχουν ουδέτερη γεύση, γι'αυτό και παίρνουν εύκολα τη γεύση από τα συστατικά με τα οποία συνοδεύονται. Απολαύστε τα με την αγαπημένη σας σάλτσα!Προετοιμασία: Στραγγίζετε το νερό συσκευασίας, ξεπλένετε το προϊόν με κρύο νερό και προσθέτετε τη σάλτσα ή τη σαλάτα της αρεσκείας σας. Εναλλακτικά βράστε τα ή τηγανίστε τα σε αντικολλητικό τηγάνι για 5' με τα υλικά που θέλετε.        ..
2,15€
Χωρίς ΦΠΑ:1,90€
Brand: BIOAGROS
Τα Magic Diet Rice από γλυκομανάννη konjac της Βιοαγρός δημιουργείται από βιολογικό μίγμα Konnyaku από τη ρίζα του αρχαίου φυτού Konjac και δεν περιέχουν σιτάρι. Το μίγμα Konnyaku καταναλώνεται κυρίως στην Ιαπωνία, αλλά και σε άλλες χώρες της Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ασίας εδώ και αιώνες. Έχει χαμηλή θερμιδική αξία (μόλις 9 θερμίδες ανά μερίδα 100gr), είναι πηγή εδώδιμων ινών και έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Αποτελεί μία εναλλακτική λύση διατροφής καθώς δεν έχει γλουτένη, λιπαρά, αλάτι/νάτριο. Είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη και για άτομα που ακολουθούν χορτοφαγική διατροφή. Το μίγμα Konnyaku από μόνο του έχει ουδέτερη γεύση, αλλά όταν προστίθεται με άλλα συστατικά, απορροφάει τη γεύση και σας επιτρέπει να έχετε ένα υγιεινό και γευστικό γεύμα. Απολαύστε το με την αγαπημένη σας σάλτσα!Προετοιμασία: Στραγγίζετε το νερό συσκευασίας, ξεπλένετε το προϊόν με κρύο νερό και προσθέτετε τη σάλτσα ή τη σαλάτα της αρεσκείας σας. Εναλλακτικά βράστε τα ή τηγανίστε τα σε αντικολλητικό τηγάνι για 5' με τα υλικά που θέλετε.            ..
2,15€
Χωρίς ΦΠΑ:1,90€
Brand: BIOAGROS
Τα άλατα Epsom της Βιοαγρός δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και συστατικά που παράγονται από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.Χρήση: Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Για εσωτερική χρήση συμβουλευτείτε το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας. ..
5,70€
Χωρίς ΦΠΑ:5,04€
Brand: BIOAGROS
Βιολογικό απολαυστικό άλειμμα με φιστίκια, αμύγδαλα, κάσιους και φουντούκια...
5,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,22€
Brand: BIOAGROS
Βιολογικό απολαυστικό άλειμμα με φιστίκια, αμύγδαλα, κάσιους και φουντούκια...
6,90€
Χωρίς ΦΠΑ:6,11€
Brand: BIOAGROS
Παράγεται από ρύζι και χρησιμοποιείται σε όλη την Ασία και τη Λατινική Αμερική. Έχει δεκάδες χρήσεις, ειδικά στην παραγωγή noodles και σε γλυκά. Χρησιμοποιείται ως πυκνωτικό, σε σάλτσες και κρέμες, πράγμα που το καθιστά ιδανικό για παιδικές τρόφες όπως και σε πόλλα ασιατικά πιάτα...
2,15€
Χωρίς ΦΠΑ:1,90€
Brand: BIOAGROS
Θάμνος με όνομα ελληνικής καταγωγής. Οι σπόροι του περιέ-χουν άφθονη πρωτεϊνη. Μαγειρεύεται σαν ρύζι, αλέθεται σε αλεύρι ή ψήνεται σαν ποπ-κορν...
2,40€
Χωρίς ΦΠΑ:2,12€
Brand: BIOAGROS
Λουλούδι με μεγάλη ιστορία, η Αχιλλέα φυτρώνει άγριο σε όλο τον κόσμο, αλλά απαντάται περισσότερο στην Νότια Ευρώπη. Στην πατρίδα μας, με τη μεγάλη βοτανική παράδοση, φυσικά τη βρι΄σκουμε σε αφθονία. Εξάλλου, όπως προδίδει το όνομά της. ήταν γνωστό βότανο από την αρχαιότητα, σαν βάλσαμο για τις πληγές. Χρήση:1. Σαν αφέψημα: Βράζουμε 30-50 γρ. ανθισμένες κορυφές ανά λίτρο νερού. Το αφέψημα αυτό είναι εξαιρετικό για τον καθαρισμό των πληγών. 2. Σαν έγχυμα: Τοποθετούμε ένα φακελάκιμε 2 κουταλάκια του γλυκού Αχιλλέα σε 1 φλιτζάνι με ζεστό νερό για 10 λεπτά...
1,99€
Χωρίς ΦΠΑ:1,76€
Brand: BIOAGROS
Το βαλσαμόχορτο ή σπαθόχορτο είναι ένα βότανο με χαρακτηριστικά έντονα κίτρινα λουλούδια, που ανθίζουν στις κορφές του από τον Ιούνιο μέχρι και το Σεπτέμβριο. Η λαϊκή μας παράδοση θέλει να χρησιμοποιείται ως βάλσαμο και αντισηπτικό για τις πληγές των πολεμιστών. Χρήση: Σαν έγχυμα: Σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό ρίχνουμε 1-2 κουταλάκια του γλυκού βότανο και το αφήνουμε για 1-15 λεπτά. Το ρόφημα προτείνεται να πίνεται τρεις φορές την ημέρα. ..
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1,42€
Brand: BIOAGROS
Ο βασιλικός είναι ετήσιο, αρωματικό και ποώδες φυτό, γνωστό κυρίως ως μαγειρικό βότανο που χρησιμοποιείται ευρέως στην Ιταλική και Ελληνική κουζίνα. Αναλόγως με το είδος και την ποικιλία, τα φύλλα του έχουν έντονη, πικάντικη και συχνά γλυκιά μυρωδιά και γεύση, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις θυμίζουν το γλυκάνισο. Χρήση: Στην κουζίνα, χρησιμοποιείται ως μυρωδικό στις σάλτσες, τα ζυμαρικά και στα κρεατικά...
2,19€
Χωρίς ΦΠΑ:1,94€
Brand: BIOAGROS
Οι βίδες πράσινης φακής Βιοαγρός είναι βιολογικής γεωργίας, vegan και δεν περιέχουν γλουτένη. Από 100% βιολογικό αλεύρι οσπρίων χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά. Οι βίδες πράσινης φακής Βιοαγρός περιέχουν:  Χαμηλά ολικά και κορεσμένα λιπαρά Χαμηλά σάκχαρα Φυτικές ίνες  Φυτικές πρωτείνες Χαμηλό νάτριο Χρόνος βρασμού 4 λεπτά.Συστατικά: Αλεύρι πράσινης φακής*, νερό. *Προϊόν βιολογικής γεωργίας.    ..
4,28€
Χωρίς ΦΠΑ:3,79€
Brand: BIOAGROS
Οι βίδες ρεβυθιού Βιοαγρός είναι βιολογικής γεωργίας, vegan και δεν περιέχουν γλουτένη. Από 100% βιολογικό αλεύρι οσπρίων χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά. Οι βίδες ρεβυθιού Βιοαγρός περιέχουν: Χαμηλά ολικά και κορεσμένα λιπαρά Χαμηλά σάκχαρα Φυτικές ίνες  Φυτικές πρωτείνες Χαμηλό νάτριο Χρόνος βρασμού 4 λεπτά.Συστατικά: Αλεύρι ρεβυθιού*, νερό. *Προϊόν βιολογικής γεωργίας.    ..
3,98€
Χωρίς ΦΠΑ:3,52€
Brand: BIOAGROS
Οι βίδες ρεβυθιού Βιοαγρός είναι βιολογικής γεωργίας, vegan και δεν περιέχουν γλουτένη. Από 100% βιολογικό αλεύρι οσπρίων χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά. Οι βίδες τρίχρωμης φακής Βιοαγρός περιέχουν: Χαμηλά ολικά και κορεσμένα λιπαρά Χαμηλά σάκχαρα Φυτικές ίνες  Φυτικές πρωτείνες Χαμηλό νάτριο Χρόνος βρασμού 4 λεπτά.Συστατικά: Αλεύρι κίτρινης φακής 50%*, αλεύρι μαύρης φακής 25%*, αλεύρι κόκκινης φακής 25%*, νερό. *Προϊόν βιολογικής γεωργίας.    ..
4,45€
Χωρίς ΦΠΑ:3,94€
Brand: BIOAGROS
Το δενδρολίβανο, γνωστό και ως αρισμαρί, είναι αρωματικός, αειθαλής θάμνος. Οι Αρχαίοι Έλληνες το χρησιμοποιούσαν σε διάφορες θρησκευτικές τελετές και γιορτές. Σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά μυρωδικά φυτά που νοστιμίζει τα φαγητά. ]Χρήση:1. Σαν αφέψημα: Ρίχνουμε 1 κγ. φύλλα ή άνθη σε 1 φλιτζάνι με βραστό νερό. Προτείνεται να πίνεται ζεστό πριν το βραδινό ύπνο. 2. Στην κουζίνα: Αρωματίζει τα φαγητά με αρνί, ψάρι, βοδινό, κουνέλι, κοτόπουλο, όπως ακόμα και πατάτες, λαχάνικα και ρύζι. ..
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1,42€
Brand: BIOAGROS
Η Εχινάκεια είναι ένα πολυετές φυτό που χαρακτηρίζεται από τα ακανθωτά μωβ ΄΄ανθη της. Ανάλογα με το κλίμα ανθίζει όλη την άνοιξη μέχρι το καλοκαίρι. Η Εχινάκεια είναι ένα βότανο γνωστό για τη δράση του στο ανοσοποιητικό σύστημα και χρησιμοποιούταν παραδοσιακά για την ανακούφιση από τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος όπως ο βήχας.Χρήση:1. Σαν αφέψημα: Ρίχνουμε σε φλιτζάνι βραστό νερό 1-2 κουτ γλ. από το βότανο και το αφήνουμε για 10-15 λεπτά. Σουρώνουμε και πίνουμε. Για ανακούφιση από πονόλαιμο, μπορούμε να κάνουμε γαργάρες με το αφέψημα εχινάκειας 3 φορές την ημέρα. ..
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1,42€
Brand: BIOAGROS
Το θυμάρι, ένας μικρός πολυετη΄ς θάμνος, είναι ιθαγενές φυτό της Δυτικής Μεσογείου. Στην Ελλάδα έιναι πολύ γνωστό για το άρωμα του αλλα και για τις πολυάριθμες θεραπευτικές ιδιότητες του. Η Ελληνική κουζίνα το τιμά ιδιαίτερα, επίσης!Χρήση:1. Σαν αφέψημα: Ρίχνουμε σε φλιτζάνι βραστό νερό 1-2 κουταλιές του γλυκού βότανο και το αφήνουμε για 10 λεπτά. Σουρώνουμε και πίνουμε. 2. Στην κουζίνα: Χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό για τον αρωματισμό διαφόρων φαγητών σε ψάρια, κρέατα, λαχανικά, σε διαφόρες σάλτσες και σούπες. ..
1,70€
Χωρίς ΦΠΑ:1,50€
Brand: BIOAGROS
Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στο ψήσιμο ως υποκατάστατο αλεύρου, συνήθως σε μείγμα άλλων αλεύρων. Δεδομένου ότι απορροφά τόσο πολύ υγρό, αν το αντικαταστήσετε με τις δικές σας συνταγές, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ρυθμίζετε επίσης τα υγρά της συνταγής...
3,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,10€
Brand: BIOAGROS
Ιστορικά η Καλέντουλα φέρεται να έχει πάρει το όνομα της από τη λατινική λέξη kalendae η οποία ερμηνεύεται ως "πρώτη ημέρα του μήνα", καθώς παρατηρήθηκε πως ανθίζει τις πρώτες ημέρες του κάθε μήνα. Τα πέταλα του άνθους της Καλέντουλας είναι βρώσιμα και υπάρχουν αναφορές πως κατά την αρχαιότητα οι Έλληνες και οι Πέρσες τα χρησιμοποιούσαν ως "γαρνιτούρα" σε κάποια από τα εδέσματα τους.Χρήση: Σαν έγχυμα: Ρίχνουμε σε φλιτζάνι βραστό νερό 1 κ.γ. βότανο και το αφήνουμε για 20 λεπτά.Σουρώνουμε και πίνουμε. ..
2,29€
Χωρίς ΦΠΑ:2,03€
Brand: BIOAGROS
Η λεβάντα είναι φρυγανώδης πολυετής θάμνος με πλούσια και εξαιρετικά αρωματική ανθοφορία. Έκτος από το μεθυστικό άρωμα, είναι πασίγνωστη και ως βότανο με θεραπευτικές και αναζωογονητικε΄ς ιδιότητες. Έχει γλυκιά και αρωματική γεύση. Χρήση: 1. Σαν αφέψημα: Ρίχνουμε σε φλιτζάνι βραστό νερό 1 κουταλιά του γλυκού βότανο και το αφήνουμε για 10 λεπτά. Πίνουμε μέχρι 3 φλυτζάνι την ημέρα.2. Σαν καλλυντικό: Είναι κατάλληλη για ένα χαλαρωτικό μπάνιο, μια μάσκα προσώπου, τον αρωματισμό ρούχων και σεντονιών.  ..
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1,42€
Brand: BIOAGROS
Βιολογικό άλειμμα φρούτου με περιεκτικότητα φρούτου 60%. ..
4,30€
Χωρίς ΦΠΑ:3,81€
Brand: BIOAGROS
Βιολογικό άλειμμα φρούτου με περιεκτικότητα φρούτου 65%. ..
4,30€
Χωρίς ΦΠΑ:3,81€
Brand: BIOAGROS
Το μελισσόχορτο (Melissa officinalis), γνωστό και ως βάλσαμο λεμονιού, ανήκει στην οικογένεια της μέντας και μυρίζει λεμόνι. Οφείλει το όνομα του στις μέλισσες, επειδή αποτελεί ιδανικό μέρος για να αναζητήσουν τροφή, χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητα του φυτού σε νέκταρ. Χρήση: 1. Σαν αφέψημα: Ρίχνουμε σε φλιτζάνι βραστό νερό 1 κουταλιά του γλυκού βότανο και τα αφήνουμε για 10 λεπτά. Σουρώνουμε και πίνουμε.2. Στην κουζίνα: Χρησιμοποιείται ως αρωματική ύλη σε παγωτά και αφεψήματα. Συνδυάζεται με φρουτοσαλάτες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πιάτα με ψάρι. ..
1,70€
Χωρίς ΦΠΑ:1,50€
Brand: BIOAGROS
Η μέντα (Mentha) είναι ποώδες αρωματικό φυτό της οικογένειας των χειλανθών. Χρησιμοποείται από την αρχαιότητα έως σήμερα ως αρωματικό στη μαγειρική, την οινοποιία και στη φαρμακοποιία.Χρήση: 1. Σαν αφέψημα: Ρίχνουμε σε φλιτζάνι βραστό νερό 1 κουταλιά του γλυκού βότανο και το αφήνουμε για 10 λεπτά. Σουρώνουμε και πίνουμε. 2. Στην κουζίνα: Δίνει γεύση και άρωμα σε φαγητά, γλυκά, παγωτά και ποτά της αρεσκείας σας...
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1,42€
Brand: BIOAGROS
Η Μολόχα είναι το συνηθέστερο είδος Μαλάχης γνωστό για τις θεραπευτικές του δράσεις και χρήσεις. Είναι ένα όμορφο πολυετές και ποώδες φυτό, το οποίο συναντάμε σε κάθε γωνία του πλανήτη.Χρήση: 1. Σαν έγχυμα: Ρίχνουμε 2 κουταλάκια του γλυκού ξηρό βότανο σε 1 φλυτζάνι του τσαγιού βραστό νερό και το αφήνουμε για 10-15'. Πίνουμε το ρόφημα έως 3 φορές την ημέρα. 2. Σαν βάμμα: 2-4 ml ΄βαμματος τρεις φορές την ημέρα. Το έγχυμα μολόχας ανακατεμένο με λίγο παρθένο ελαιόλαδο ανακουφίζει από το τσίμπημα μέλισσας ή σφήκας. ..
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1,42€
Brand: BIOAGROS
Το φυτό τσάι του βουνού (γένος Σιδηρίτις) χρησιμοποιείται ευρύτατα στις μεσογειακές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ως αφέψημα (τσάι). Έχει χαρακτηριστική γεύση που θυμίζει έντονα λεμόνι και κίτρο. Αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και αγαπημένα βότανα της χώρας μας διεθνώς. Χρήση:Σαν αφέψημα: Τοποθετούμε ένα μπρίκι με νερό στο μάτι της κουζίνας και λίγο πριν βράσει, το αποσύρουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε μέσα το τσάι του βουνού, το αφήνομυε για 3-4 λεπτά, το σουρώνουμε και το πίνουμε. Πίνεται εξίσου ευχάριστα και κρύο...
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1,42€
Brand: BIOAGROS
Τα φύλλα δάφνης κατείχαν σπουδαία θέση στην ζωή των Αρχαίων Ελλήνων. Υπάρχουν αμέτρητες αναφορές για τη χρήση των φύλλων από γιατρούς, καθώς ήταν γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Στις ημέρες μας η δάφνη χαρίζει το άρωμα της στα φαγητά και τα αφεψήματα μας. Χρήση:1. Σαν αφέψημα: Βράζουμε 2-3 φύλλα δάφνης σε ένα μπρίκι με νερό. Ύστερα από 15 λεπτά σουρώνουμε και πίνουμε. Βοηθάει στην πέψη. 2. Στην κουζίνα: Βάζουμε 2-3 φύλλα δάφνης στα ψάρια, τις σάλτσες τις μαρινάδες και στα όσπρια για να πάρουν άρωμα. ..
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1,42€
Brand: BIOAGROS
Το αλεύρι αμάρανθου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σκέτο για την παραγωγή αρτοσκευασμάτων που δεν χρειάζεται να φουσκώσουν, όπως για παράδειγμα πίτες και τηγανίτες. Για την παρασκευή ψωμιού θα πρέπει να το ανακατευτεί με άλλα άλευρα με αναλογία 1 μέρος αμάρανθος προς 4 μέρη άλλων αλεύρων...
2,40€
Χωρίς ΦΠΑ:2,12€
Εμφάνιση 1 έως 33 από 33 (1 Σελ.)
Η "Organicon" χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή Όλων» αποδέχεστε την τοποθέτησή τους.