Menu
Το Καλάθι μου

Ωμοφαγικά


Σταφίδα Κορινθιακή (Αποξηραμένη στη Σκιά) BIO 200 γρ Σταφίδα Κορινθιακή (Αποξηραμένη στη Σκιά) BIO 200 γρ
Διαθέσιμο σε 5-7 ημέρες
Brand: GOLDEN BLACK
Μια φανταστικά γευστική βιολογική σταφίδα, αποξηραμένη στη σκιά με φυσικό τρόπο!Από την ξακουστή περιοχή της Νεμέας. Οι μοναδικές εδαφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής, σε συνδυασμό με την μεγάλη εμπειρία στην αμπελοκαλλιέργεια, αποτέλεσαν τη βάση για αυτό το μοναδικό προϊόν.Πηγή Φυτικών ινών και ΚαλίουΕίδος: Βιολογική Κορινθιακή Σταφίδα Σκιάς.Μεγάλη διαφοροποίηση: Αποξήρανση στη Σκιά με φυσικό τρόπο.Χαρακτηριστικά: Σκούρο μπλε/μαύρο χρώμα, γεμάτο «σώμα», αναλλοίωτη σάρκα, αυθεντικά αρώματα και γεύση Κορινθιακής Σταφίδας με απουσία καραμελοποίημένων σακχάρων.Διάρκεια αποξήρανσης: 30-60 ημέρες, ανάλογα με τα καιρικά φαινόμενα.Διαδικασία αποξήρανσης: Τοποθετούμε τα σταφύλια ένα προς ένα σε αυτοσχέδιες Σκιές και τα αφήνουμε να αποξηρανθούν εκεί για 30-60 ημέρες με φυσικό τρόπο και στη συνέχεια τα κατεβάζουμε προσεκτικά και τα τοποθετούμε για 1-2 ημέρες στον ήλιο για να ολοκληρωθεί η αποξήρανση.Προέλευση σταφυλιών: Από ιδιόκτητους αμπελώνες Κορινθιακής Σταφίδας, βιολογικής, μικρής παραγωγής.Τρύγος: Αυστηρά εφόσον τα σταφύλια έχουν φτάσει τους 15 βαθμούς Baume και με μεγάλη προσοχή ώστε να μην σπάσει ούτε ρόγα προχωράμε στον τρύγο των σταφυλιών στα τέλη του Αυγούστου.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα υγιεινό σνακ που μπορεί να υποκαταστήσει ένα τουλάχιστον από τα ισοδύναμα φρούτων που πρέπει να καταναλίσκονται καθημερινά από όλους μας.Συστατικά ( όπου * προϊόν βιολογικής γεωργίας ): Σταφίδα κορινθιακή* 100%    &n..
3,80€
Χωρίς ΦΠΑ:3,36€
Brand: ORGANICON
Η μαύρη Σταφίδα (Κορινθιακή) παρασκευάζεται από το αποξηραμένο σταφύλι και η διαφορά της κυρίως με τις άλλες εντοπίζεται στο χρόνο που μένει στον ήλιο για να αποξηρανθεί (περίπου δέκα μέρες) καθώς και στη προέλευση της. Περίπου το 80% της μαύρης σταφίδας καλλιεργείτε στην Ελλάδα και εντοπίζεται κυρίως στις περιοχές της Βόρειας και της Δυτικής Πελοποννήσου, καθώς και στη Ζάκυνθο. Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, Περιέχει πάρα πολλά ιχνοστοιχεία όπως μαγνήσιο, ψευδάργυρο και κάλιο και όλα αυτά την καθιστούν ένα απαραίτητο σύμμαχο για τη σωστή καθημερινή μας διατροφή.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα υγιεινό σνακ που μπορεί να υποκαταστήσει ένα τουλάχιστον από τα ισοδύναμα φρούτων που πρέπει να καταναλίσκονται καθημερινά από όλους μας.Συστατικά : Σταφίδα κορινθιακή* 99,70% , ηλιέλαιο* 0.03% ( όπου * προϊόν βιολογικής γεωργίας )..
11,30€
Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Brand: ORGANICON
Η σταφίδα σουλτανίνα, είναι ποικιλία αμπελιού που καλλιεργείται για την παραγωγή εκλεκτής ποιότητας επιτραπέζιων σταφυλιών. Η ποικιλία σουλτανίνα, πήρε το όνομά της από την περιοχή προέλευσής της, δηλαδή το «Σουλτανιέ» του Ιράν, η οποία εισήχθηκε στην Ελλάδα από τους Μικρασιάτες. Η σταφίδα δεν είναι παρά η αποξηραμένη μορφή του σταφυλιού .Από όποια πλευρά και να τη δούμε, η σουλτανίνα μόνο σύμμαχος μπορεί να αποδειχτεί στη διατροφή μας. Η σταφίδα είναι καλή πηγή ενέργειας άμεσης απόδοσης εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητας σε σάκχαρα (τα περισσότερα σε μορφή φρουκτόζης).Περιέχουν βιταμίνες Β1, Β2, Β6 και C, μεταλλικά στοιχεία σίδηρο, φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο. Οι σταφίδες περιέχουν πολύ πυρίτιο, νάτριο κάλιο, ψευδάργυρο και χαλκό. Βρίσκονται στην κορυφή των αντιοξειδωτικών τροφών ασκούν θετική επίδραση στις καρδιακές παθήσεις υποκινώντας τον οργανισμό να χρησιμοποιήσει την δική του χοληστερόλη, ενώ συνεισφέρουν και στη μείωση του κινδύνου του καρκίνου του όρθου. Ακόμα θεωρείται ότι οι σταφίδες μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση της πίεσης αίματος καθώς επίσης και της χοληστερόλης, στη χωνευτική λειτουργία και στη μείωση της δυσκοιλιότητας και των αιμορροΐδων.Οι σταφίδες περιέχουν ουσίες που καταπολεμούν τερηδόνα και ουλίτιδα επειδή καταστέλλουν την ανάπτυξη τους και εμποδίζουντην προσκόλληση και τη δημιουργία οδοντικής πλάκας.Κάποιοι διατροφικοί συνδυασμοί είναι οι ακόλουθοι:•         Στο πρωινό σας γεύμα, σε 1 ποτήρι γάλα, προσθέστε δημητριακά ο..
11,30€
Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Η μαύρη Σταφίδα (Κορινθιακή) παρασκευάζεται από το αποξηραμένο σταφύλι και η διαφορά της κυρίως με τις άλλες εντοπίζεται στο χρόνο που μένει στον ήλιο για να αποξηρανθεί (περίπου δέκα μέρες) καθώς και στη προέλευση της. Περίπου το 80% της μαύρης σταφίδας καλλιεργείτε στην Ελλάδα και εντοπίζεται κυρίως στις περιοχές της Βόρειας και της Δυτικής Πελοποννήσου, καθώς και στη Ζάκυνθο. Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, Περιέχει πάρα πολλά ιχνοστοιχεία όπως μαγνήσιο, ψευδάργυρο και κάλιο και όλα αυτά την καθιστούν ένα απαραίτητο σύμμαχο για τη σωστή καθημερινή μας διατροφή.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα υγιεινό σνακ που μπορεί να υποκαταστήσει ένα τουλάχιστον από τα ισοδύναμα φρούτων που πρέπει να καταναλίσκονται καθημερινά από όλους μας.Συστατικά : Σταφίδα κορινθιακή* 99,70% , ηλιέλαιο* 0.03% ( όπου * προϊόν βιολογικής γεωργίας )..
3,20€
Χωρίς ΦΠΑ:2,83€
Σταφίδα Σουλτανίνα ΒΙΟ 200 γρ. Σταφίδα Σουλτανίνα ΒΙΟ 200 γρ.
Διαθέσιμο σε 5-7 ημέρες
Η σταφίδα σουλτανίνα, είναι ποικιλία αμπελιού που καλλιεργείται για την παραγωγή εκλεκτής ποιότητας επιτραπέζιων σταφυλιών. Η ποικιλία σουλτανίνα, πήρε το όνομά της από την περιοχή προέλευσής της, δηλαδή το «Σουλτανιέ» του Ιράν, η οποία εισήχθηκε στην Ελλάδα από τους Μικρασιάτες. Η σταφίδα δεν είναι παρά η αποξηραμένη μορφή του σταφυλιού .Από όποια πλευρά και να τη δούμε, η σουλτανίνα μόνο σύμμαχος μπορεί να αποδειχτεί στη διατροφή μας. Η σταφίδα είναι καλή πηγή ενέργειας άμεσης απόδοσης εξαιτίας της υψηλής περιεκτικότητας σε σάκχαρα (τα περισσότερα σε μορφή φρουκτόζης).Περιέχουν βιταμίνες Β1, Β2, Β6 και C, μεταλλικά στοιχεία σίδηρο, φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο. Οι σταφίδες περιέχουν πολύ πυρίτιο, νάτριο κάλιο, ψευδάργυρο και χαλκό. Βρίσκονται στην κορυφή των αντιοξειδωτικών τροφών ασκούν θετική επίδραση στις καρδιακές παθήσεις υποκινώντας τον οργανισμό να χρησιμοποιήσει την δική του χοληστερόλη, ενώ συνεισφέρουν και στη μείωση του κινδύνου του καρκίνου του όρθου. Ακόμα θεωρείται ότι οι σταφίδες μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση της πίεσης αίματος καθώς επίσης και της χοληστερόλης, στη χωνευτική λειτουργία και στη μείωση της δυσκοιλιότητας και των αιμορροΐδων.Οι σταφίδες περιέχουν ουσίες που καταπολεμούν τερηδόνα και ουλίτιδα επειδή καταστέλλουν την ανάπτυξη τους και εμποδίζουντην προσκόλληση και τη δημιουργία οδοντικής πλάκας.Κάποιοι διατροφικοί συνδυασμοί είναι οι ακόλουθοι:•         Στο πρωινό σας γεύμα, σε 1 ποτήρι γάλα, προσθέστε δημητριακά ο..
3,20€
Χωρίς ΦΠΑ:2,83€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Η "Organicon" χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή Όλων» αποδέχεστε την τοποθέτησή τους.