Αλεύρι απο χαρούπι που προέρχεται απο το χαρουπόδεντρο (Ceratonia siliqua) που φύεται σε κλίματα ζεστά και ξηρά. Όταν ξεραίνεται ο καρπός γίνεται σκούρος καφέ ενώ ο πολτός ψήνεται και αλέθεται σε αλεύρι / σκόνη που χρησιμοποιείται στο ψήσιμο και στην παρασκευή γλυκισμάτων. Μπορεί να αποτελέσει υποκατάστατο του κακάο σε σκόνη καθώς περιέχει πολύ περισσότερη ζάχαρη, αλλά λιγότερο λίπος από αυτήν...
Η "Organicon" χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή Όλων» αποδέχεστε την τοποθέτησή τους.