Menu
Το Καλάθι μου

Μπαχαρικά - Αλάτι

Το αλάτι Μεσολογγίου είναι ανεπεξέργαστο φυσικό θαλασσινό αλάτι που εμπεριέχει όλα τα πολύτιμα ιχνοστοιχεία του θαλασσινού νερού όπως κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο σε ιδανική αναλογία που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να λειτουργήσει σωστά. Δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία εκτός από πλύσιμο. Καθώς επίσης δεν έχει υποστεί επεξεργασία ιωδίωσης (δηλαδή προσθήκη συνθετικού ιωδίου), περιέχει το ιώδιο που από τη φύση του περιέχει το θαλασσινό αλάτι, το οποίο είναι αυτό που αναγνωρίζει και απορροφάει ο ανθρώπινος οργανισμός. Οι κρύσταλλοι του αλατιού Μεσολογγίου λιώνουν εύκολα και κατανέμονται ομοιόμορφα στις τροφές. Είναι ιδανικό για το μαγείρεμα, τις ζύμες, τις σαλάτες και τα dressing...
1,20€
Χωρίς ΦΠΑ:1,06€
Brand: BIOAGROS
Το δενδρολίβανο, γνωστό και ως αρισμαρί, είναι αρωματικός, αειθαλής θάμνος. Οι Αρχαίοι Έλληνες το χρησιμοποιούσαν σε διάφορες θρησκευτικές τελετές και γιορτές. Σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά μυρωδικά φυτά που νοστιμίζει τα φαγητά. ]Χρήση:1. Σαν αφέψημα: Ρίχνουμε 1 κγ. φύλλα ή άνθη σε 1 φλιτζάνι με βραστό νερό. Προτείνεται να πίνεται ζεστό πριν το βραδινό ύπνο. 2. Στην κουζίνα: Αρωματίζει τα φαγητά με αρνί, ψάρι, βοδινό, κουνέλι, κοτόπουλο, όπως ακόμα και πατάτες, λαχάνικα και ρύζι. ..
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1,42€
Brand: BIOAGROS
Το θυμάρι, ένας μικρός πολυετη΄ς θάμνος, είναι ιθαγενές φυτό της Δυτικής Μεσογείου. Στην Ελλάδα έιναι πολύ γνωστό για το άρωμα του αλλα και για τις πολυάριθμες θεραπευτικές ιδιότητες του. Η Ελληνική κουζίνα το τιμά ιδιαίτερα, επίσης!Χρήση:1. Σαν αφέψημα: Ρίχνουμε σε φλιτζάνι βραστό νερό 1-2 κουταλιές του γλυκού βότανο και το αφήνουμε για 10 λεπτά. Σουρώνουμε και πίνουμε. 2. Στην κουζίνα: Χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό για τον αρωματισμό διαφόρων φαγητών σε ψάρια, κρέατα, λαχανικά, σε διαφόρες σάλτσες και σούπες. ..
1,70€
Χωρίς ΦΠΑ:1,50€
Brand: BIOAGROS
Η μέντα (Mentha) είναι ποώδες αρωματικό φυτό της οικογένειας των χειλανθών. Χρησιμοποείται από την αρχαιότητα έως σήμερα ως αρωματικό στη μαγειρική, την οινοποιία και στη φαρμακοποιία.Χρήση: 1. Σαν αφέψημα: Ρίχνουμε σε φλιτζάνι βραστό νερό 1 κουταλιά του γλυκού βότανο και το αφήνουμε για 10 λεπτά. Σουρώνουμε και πίνουμε. 2. Στην κουζίνα: Δίνει γεύση και άρωμα σε φαγητά, γλυκά, παγωτά και ποτά της αρεσκείας σας...
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1,42€
Brand: BIOAGROS
Τα φύλλα δάφνης κατείχαν σπουδαία θέση στην ζωή των Αρχαίων Ελλήνων. Υπάρχουν αμέτρητες αναφορές για τη χρήση των φύλλων από γιατρούς, καθώς ήταν γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Στις ημέρες μας η δάφνη χαρίζει το άρωμα της στα φαγητά και τα αφεψήματα μας. Χρήση:1. Σαν αφέψημα: Βράζουμε 2-3 φύλλα δάφνης σε ένα μπρίκι με νερό. Ύστερα από 15 λεπτά σουρώνουμε και πίνουμε. Βοηθάει στην πέψη. 2. Στην κουζίνα: Βάζουμε 2-3 φύλλα δάφνης στα ψάρια, τις σάλτσες τις μαρινάδες και στα όσπρια για να πάρουν άρωμα. ..
1,60€
Χωρίς ΦΠΑ:1,42€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)
Η "Organicon" χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Επιλέγοντας «Αποδοχή Όλων» αποδέχεστε την τοποθέτησή τους.